Locaties

’t Madeliefje Brandstraat


’t Madeliefje Brandstraat is gelegen in een groene omgeving aan de rand van Vrasene, Brandstraat 54. Op deze locatie kunnen kindjes terecht tussen 0 en 3 jaar. Dagelijks staan gemotiveerde begeleiders klaar voor jullie kindjes.

De troeven zijn hier de huislijke sfeer, de grote tuin en de landelijke omgeving.

Hilde is locatieverantwoordelijke van ’t Madeliefje Brandstraat. Zij is beter gekend als mama Hilde en runt deze kinderopvang al jaren met hart en ziel. Als ervaringsdeskundige is ze een voorbeeld voor het hele team. Ze staat jullie graag te woord bij een kennismaking.

’t Madeliefje Klein Laarstraat


’t Madeliefje Klein Laarstraat is gelegen net buiten het centrum van Vrasene, Klein Laarstraat 54. Op deze locatie kunnen kindjes terecht tussen 0 en 3 jaar. Dagelijks staat er een team gemotiveerde begeleiders klaar voor jullie kindjes.

De troeven zijn hier de bereikbaarheid, het landelijk uitzicht, de grote tuin en lichte leefruimtes.

Nathalie is locatieverantwoordelijke van ’t Madeliefje Klein Laarstraat. Zij is opgegroeid in de kinderopvang en treedt trots in de voetsporen van haar mama, Hilde. Ondertussen heeft ze deze nieuwe locatie uitgebouwd om de kinderopvang in verder te zetten. Ze staat jullie graag te woord bij een kennismakingsgesprek.